Een paar tips om te helpen bij het kiezen van het juiste paar schoenen met hoge hakken

Strass mesh 15 cm DELIGHT lace-up boots with platform and heels in red

Er is een wereld van verschillende soorten schoenen met hoge hakken, waaronder pumps, plateauzolen, sandalen, sleehakken en laarzen met hoge hakken voor dames… er is ook een toenemende trend voor mannen om nu hakken te dragen, dit geeft aan hoeveel stijlen de schoen van vandaag mode omhelst. Hakken hoeven niet te hoog te zijn om in de mode en acceptabel te zijn… dus hier zijn een paar ideeën voor het kiezen van het juiste paar schoenen met hoge hakken:

Kies de juiste hak en schoenvorm voor uw benen…. Als de benen te dik zijn, kunnen hakken met een spitse neus veel kleiner lijken en kunnen uw voeten buiten proportie lijken met de visit https://www.heels-high.nl rest van het lichaam. Zoek een hak die ervoor zorgt dat de benen in verhouding staan met de schoenen. Veel mensen laten hun benen slanker lijken door te kiezen voor een breder ontwerp in schoenen met hakken. Hakken die te stevig zijn, kunnen je benen er ook stevig uit laten zien.

Welke schoenen passen bij een outfit?

Kleur, jurklengte en stijl zijn van cruciaal belang bij de keuze van schoenen. Als bijvoorbeeld zeer hoge hakken, zoals stiletto’s, worden gedragen met een minirok, bestaat er een reëel gevaar dat de verkeerde boodschap wordt verspreid. Een paar hakken versterken het uiterlijk van lange rokken bij een kleiner persoon, maar let op de hoogte van de hak, want de jurk of rok mag niet te lang of te kort lijken. Een lange jurk vereist geen ingewikkelde schoenen omdat ze niet zichtbaar zijn. Halfhoge hakken kunnen meer geschikt zijn voor knielange outfits.

Wees voorzichtig met het dragen van zeer decoratieve schoenen met een langere jurk, vooral omdat deze kunnen conflicteren met de jurkdetails. Extravagante schoenen bereiken betere resultaten met kortere jurken. Eenvoudige klassieke hakken zijn meer geschikt voor langere, uitgebreide jurken. Vermijd zwarte schoenen met pastelkleurige outfits, tenzij tassen en riemen op elkaar zijn afgestemd. Als je een spijkerbroek draagt, kan de vorm van de onderkant van de broekspijp ook bepalend zijn voor het soort hakken dat gedragen moet worden. Plateauhakken kunnen geweldig zijn bij jeans en als de jeans langer is, is de indruk dat je langer bent, wat een bonus kan zijn!

Veiligheid… Met hoge hakken en stiletto’s, pas op voor schoenen met bandjes. Ze kunnen er super sexy uitzien, maar enkels kunnen gemakkelijk verdraaid worden. Zorg ervoor dat de banden stevig vastzitten en dat de gekozen hiel goed uitgebalanceerd is. Misschien een sleehak kiezen. Een bijkomend idee zou zijn om de onderkant van nieuwe hakken ruwer te maken, wat een akelig ongeluk op de dansvloer kan voorkomen.

Flexibiliteit… Schoenen met sleehakken kunnen meer flexibiliteit bieden en kunnen alle ‘benen afslanken’ en ‘extra hoogte’ voordelen geven van een hak die niet zo hoog is. Ze zijn geweldig met mid- en minirokken en zijn geweldig om naar kantoor te dragen. Laarzen met hakken kunnen ook erg flexibel zijn en kunnen bij bijna alle outfits worden gedragen. Ze zijn geweldig met rokken en geschikt voor kantoorkleding.

Comfort…. Hoge hakken hoeven niet ‘superhoge hakken’ of stiletto’s te betekenen, die erg pijnlijk kunnen zijn als ze niet goed geselecteerd zijn, en ze zijn er ook niet op ingesteld om te ver naar binnen te lopen. hand met comfort, wat een verstandige optie is..dan moet een lagere hak of een kittenhiel worden gekozen. Kies misschien een stijl met vierkante tenen of open tenen en kortere, dikkere hakken in plaats van stiletto’s of misschien, nogmaals, de allround sleehak die de voet licht laat hellen en het hele voetgebied ondersteunt. Sleehakken zijn goed voor op kantoor omdat ze voor langere tijd kunnen worden gedragen zonder de voet te veel te belasten. misschien later op de dag winkelen als de voeten opzwellen naarmate de dag vordert. Breek ze ook van tevoren in als men van plan is ze naar een speciale gelegenheid te dragen. Uiteindelijk moet de hakhoogte die iemand kiest, worden bepaald door hoeveel pijn en pijn men zichzelf kan toestaan.

Sex-appeal….Sandalen met hakken en laarzen met hakken zijn heel, heel, sexy en ook nog eens heel veelzijdig. Naast het versterken van de vrouwelijkheid, zullen sandalen die aan de enkel of hoger op het been worden vastgemaakt, zowel de aandacht vestigen op de benen als op de voeten. De meeste sandalen, inclusief slippers, waarvan sommige onder de categorie schoenen met hoge hakken vallen, hebben kleine, delicate hakken, kittenhielen genoemd, waardoor ze een look krijgen die zowel gekleed als casual kan worden gedragen, afhankelijk van wat men verkiest.