Het potentieel van precisiegeneeskunde in de farmacie ontsluiten

Hoe u een interview met een apotheektechnicus kunt laten bloeien
Het is altijd handig als je eenmaal het voldoende cijfer kent, samen met de cijfers die gewoonlijk als gemiddeld of buitengewoon worden beschouwd. Als u dit weet, kunt u uw prestaties op de markt brengen en selecteren tot welke groep u wilt behoren. Dit kan eenvoudig zijn: van tijd tot tijd zien studenten dit over het hoofd, omdat hetzelfde percentage en dezelfde score van toepassing zijn. Misschien wel, maar waarom zou je in een agressieve markt genoegen nemen met gemiddeld als het mogelijk is om te verbeteren?

De vraag naar werknemers in dit specifieke vakgebied is groot. Als u een certificering ontvangt, moet u de PHARMACY-technicuscursus voltooien, die zes maanden tot elk jaar kan duren. Zodra u de cursus heeft voltooid, kunt u het examen voor de PHARMACY-technicuscertificeringsraad afleggen, dat ook als PTCB kan worden gebruikt.

D. Heeft u een verstandige beslissing genomen bij elke medicijnbestelling die u aan de groothandel doorgeeft? Grotere modellen groothandels hebben allemaal een kenmerk van hun bestelsystemen om te controleren of een generiek (of goedkoper generiek) medicijn bedoeld is voor het artikel dat u bestelt. Er wordt doorgaans ook gescreend op contractnaleving. In plaats van aan te nemen dat de sticker die je de laatste techniek van de helikoptervlucht hebt getrokken, deze keer van essentieel belang is, heb je een moment en dubbelvind je.

U kunt de regionale demografische gegevens bekijken, Quetiapine kopen samen met de gegevens die zij voor u vergelijken met Google, en daarom zoeken met behulp van de volgende verklaring: ‘uw leeftijd in de stadstaat’. Wat hebben we ooit vóór Web gedaan?

Als apotheekmanager heb ik het genoegen gehad om leiding te geven aan geweldige PHARMACY-technici. Ze zagen zich op tijd klaar voor het werk en plaatsten hun taak ernstig. Ze worden niet alleen net zo goed als collega’s, ze willen hen ook echt helpen en ontdekken dat ze slagen. Het werken met deze technici maakt mijn werk de moeite waard. De grootste factor die ervoor zorgt dat deze technologieën succesvol zijn, is dat je erin stapt. Ze weten dat ze rekening houden met de zorg voor patiënten. Daarom kan elke fout of vertraging in de dienstverlening een negatieve invloed hebben op de zorg voor onze patiënten.

Waarom is dat vaak zo onbetrouwbaar? Om te beginnen heeft elk medicijn potentiële interacties met medicijnen. Als u een doorlopend recept heeft voor medicijnen tegen hoge bloeddruk die iemand bij uw buurtapotheek invult, heeft uw buurtapotheker dat geregistreerd. Consumeer de arts in een inloopkliniek en vervolgens individuele antibiotica, deze medicijnen kunnen een wisselwerking hebben. Als u het antibioticarecept bij een andere apotheek heeft laten invullen, kan de apotheker u waarschijnlijk niet waarschuwen voor mogelijk dodelijke reacties.

Als je dit carrièrepad in een later stadium van je onderwijscarrière hebt gekozen, zou iemand die een onconventionele student is, dezelfde handelwijze kunnen volgen. Je moet naar het toelatingsexamen voor het apotheekcollege kijken om de vereiste cursussen te voltooien.

Als apotheker is het gemakkelijk om met een beroep, uw gemeenschap en ook uw werkgever een oneindig aantal niveaus bij te dragen. Uw vakantie is nog maar net begonnen. Blijf proberen. Daag jezelf voortdurend uit met nieuwe doelen binnen het beroep van apotheker, en ik garandeer dat je nu de lonende en vervullende fulltime baan hebt!