Hoe te beginnen met TikTok

Hier ontdek je hoe je een filmpje kunt verdienen en posten met het TikTok-programma. TikTok is een favoriet social media-programma voor een korte film, ook als je een video maakt, kies je ervoor om dit tot 15 minuten of ongeveer 60 minuten te maken.

Je moet TikTok downloaden naar je iOS- of zelfs Android-apparaat. Na het installeren van dit programma, wil je een gratis account aanmaken. Je krijgt verschillende schijven Vinyadmedia om dit uit het programma te doen. Het maakt waarschijnlijk een account aan met uw huidige Instagram-, Facebook- of zelfs Twitter-accounts met een e-mailadres.

Het maakt waarschijnlijk ook een nieuw TikTok-account met je mobiele telefoonnummer. U moet uw eerste account bevestigen. Dan kunt u uw profieltitel wijzigen. Het programma zal valideren dat de naam die u kiest uniek is.

Bekijk enkele video’s

Als je van een specifieke video houdt, kun je op het middelste pictogram tikken, dat is net alsof je een “zoals” met verschillende programma’s aanbiedt. Je hebt ook de kans om opmerkingen achter te laten als je dat wilt. Er is ook een ‘share’-attribuut waarmee je de film naar verschillende andere sociale mediaprogramma’s kunt sturen.

Aan de linkerkant van deze film ziet u een pictogram voor het profiel van de oprichter van de film. Gebruik dit. Dan ga je hun profielpagina meenemen. Zodra je kunt, kun je ervoor kiezen om bij dit profiel te blijven om hun toekomstige films te bekijken.

Mogelijk ziet u vijf pictogrammen in de menubalk. De eerste is een huisvorm, en als je hierop tikt, kun je je “Voor jou” -pagina vernieuwen, die AI-technologieën zal gebruiken om je video’s te geven die worden aanbevolen om te bekijken op basis van je achtergrond met het programma.

Vervolgens, samen met de menubalk, zou je vergrootglas zijn, waarvoor je naar de onderzoeksfunctie moet. Hiervoor kunt u de inhoud van bepaalde TikTok-gebruikers opzoeken, zoeken op trefwoord of op een hashtag. Het volgende pictogram in de menubalk is een “+” dat u kunt gebruiken om uw filmcreaties te uploaden.

De vorige twee iconen in de menubalk zouden “Meldingen” zijn, samen met een individuele omtrek die een op uw profielpagina vereist. Op je profielpagina kun je alle films bekijken die je naar TikTok hebt geüpload.

U kunt zelfs uw privacyvoorkeuren op uw profielpagina wijzigen. Er zijn drie stippen in de rechterbovenhoek van de pagina waar u uw accounts naar persoonlijk kunt wijzigen als u dat wenst. Alle nieuwe meldingen worden standaard gemaakt als mensen.

Het is ook mogelijk om alleen specifieke TikTok-gebruikers te definiëren om naar je video’s te kijken om reacties achter te laten in je artikelen. U kunt zelfs uw bestaande profiel bewerken, bijvoorbeeld de beschrijving en de gebruikersnaam. Als je een bedrijf bent en TikTok moet gebruiken voor promotie, kun je het via de profielpagina omzetten in een Pro-account.