Reisnekkussen – Oplossing voor verlichting van nekpijn

De gemiddelde persoon brengt ongeveer een derde van zijn leven slapend door, dus het is een goed idee om een langdurige oplossing voor nekpijn te vinden. Nekkussens kunnen zowel thuis als tijdens het reizen in vliegtuigen, treinen, auto’s enz. worden gebruikt, net als nekkussens voor op reis. Een kussen zonder voldoende ondersteuning kan leiden tot een slechte nekhouding, resulterend in hoofdpijn, snurken, nekpijn, nekstijfheid of andere lichaamspijnen. Studies hebben aangetoond dat het gebruik van een goed ondersteunend nekkussen met de juiste vorm op Mangroove.nl, comfort en ondersteuning voor het nekgebied nekpijn en andere lichaamspijnen aanzienlijk kan verminderen en de slaapkwaliteit kan verbeteren.

Vaak is een reiskussen een over het hoofd gezien reisessentieel dat een enorm verschil kan maken of uw reis comfortabel zal zijn of niet. Het is een bekend feit dat de meeste luchtvaartmaatschappijen geen reiskussens meer aanbieden om kosten te besparen, maar het goede nieuws is dat klanten hun eigen kussen mee kunnen nemen. Het is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat u de voordelen van een goed nekkussen niet verliest als u niet thuis bent.

Reisnekkussens zijn ontworpen om uw hoofd en nek te ondersteunen tijdens het reizen in een auto of vliegtuig. We hebben ook andere reis-nekkussens om ‘s nachts op te slapen. Hieronder vindt u enkele soorten nekkussens voor op reis die u op de markt kunt vinden.

o Nekkussen van traagschuim

Het traagschuim in dit reisnekkussen reageert op uw lichaamstemperatuur en volgt de vorm van uw hoofd en nek. U kunt dezelfde slaapkwaliteit krijgen als wanneer u thuis slaapt, en u kunt zittend slapen tijdens het reizen of liggen.

o Opblaasbaar reiskussen

Het ondersteunt zacht uw hoofd en nek, zodat u comfortabel kunt slapen met uw hoofd omhoog tijdens het reizen met het vliegtuig of de auto. Blaas op tot de ondersteuning van uw voorkeur en laat leeglopen voor gemakkelijke draagbaarheid tijdens het reizen. herinneren!! Opblaasbare reiskussens mogen niet worden gebruikt tijdens het bedienen van zware machines of tijdens het autorijden. Alleen passagiers.

o Comfortabel reiskussen

Of u nu in een auto of vliegtuig reist, ga zitten of liggen om uw hoofd en nek te ondersteunen, zodat u comfortabel en gemakkelijk kunt slapen. Een U-vorm houdt meestal het hoofd op zijn plaats, terwijl de U-vormige rug als nekrol fungeert en zorgt voor de juiste nekhouding. Door zijn compacte formaat past hij ook in een koffer of reistas. Het ondersteunt de nek en vermindert zenuwdruk en spierstress en -spanning, wat leidt tot een rustige slaap. Posities helpen de geblokkeerde luchtwegen te openen die vaak snurken veroorzaken.

o Tempurpedic reiskussen

Dit type kussen is speciaal ontworpen voor reisdoeleinden. Het materiaal is temperatuurgevoelig, waardoor een orthopedische vorm ontstaat die reageert op lichaamswarmte en zich om het hoofd en de nek wikkelt, waardoor alle drukpunten worden geëlimineerd. Het visco-elastische Tempur-Pedic-materiaal is oorspronkelijk ontwikkeld door NASA om de druk te verlichten op piloten die tests met hoge zwaartekracht ondergaan.

o verkoelend kussen

Deze herbruikbare coldpack helpt hoofdpijn en nekpijn te verlichten. Het biedt koudetherapie voor migraine en spanningshoofdpijn. Het werkt als een geweldige manier om koudetherapie toe te passen op het nekgebied en dient als een geweldig reiskussen.

o Contour reiskussen

Ontworpen met vrouwen in gedachten. Het wordt geleverd met een satijnen hoes die zachtjes op je gezicht en haar werkt om rimpels te verminderen en je kapsel op zijn plaats te houden terwijl je slaapt. Door uw nek in de juiste positie te ondersteunen, kunt u nekpijn verlichten door nekspierpijn en spanningshoofdpijn te verlichten. Het kan worden gebruikt als slaapkussen voor het slapengaan en als rugleuning tijdens het rijden.

o Reiskussen gevuld met water

Het biedt comfort en ondersteuning voor het hoofd- en nekgebied en kan zowel op vakantie als onderweg worden gebruikt. Het heeft het vermogen zich aan te passen aan de positie en vorm van het hoofd en de nek. Het waterzakje kan worden geleegd en opnieuw gevuld met gewoon kraanwater.

o nekrolkussen

De positie en ondersteuning van de nek, rug, onder de knieën en enkels. Het is een goed slaapkussen omdat het breed en zacht is. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen en bieden rugsteun, zelfs tijdens het zitten.

Als je tijdens het reizen nog nooit een nekkussen hebt gebruikt, is de kans groot dat je iets heel goeds mist. Vooral als u nekpijn, rugpijn of andere gerelateerde pijn heeft of als u niet goed slaapt. Een goede nachtrust is noodzakelijk voor het goed functioneren van lichaam en geest en werkt verfrissend.

Een goed reisnekkussen moet gemakkelijk te dragen zijn en maximaal comfort bieden door pijn te verlichten tijdens lange reizen. Het moet ook comfortabele ondersteuning bieden voor uw hoofd en nek, voorkomen dat uw hoofd gaat rollen en u ongestoord laten slapen tijdens ruige reizen.