SEO-expert – Mensen delen graag het pad

Voordat u aan de slag gaat met de zoekmachines, moet u beslissen welke van de twee belangrijkste zoekmachineoptimalisatiestrategieën het beste presteren voor uw speciale site. Zorg ervoor dat u op koers blijft en niet onnodig veel tijd verspilt.

Het is absoluut noodzakelijk om enkele belangrijke vragen te beantwoorden. Wie is je verwachte publiek? Hoe kunt u succes meten: zorgt het ervoor dat er meer bezoekers naar uw site komen of is het meer productverkoop? Hoe duidelijker de weg naar deze vragen, hoe duidelijker en beter uw SEO-campagne kan zijn. Voor Joe Schmo House Painting is het doel van “meer telefoontjes naar het 1-800-nummer dat projecten op gang brengt” een beter doel dan het genereren onlineambition.com van verkeer naar de website. Maar een nog beter doel is “meer telefoontjes naar ons 1-800-nummer die projecten activeren waarbij gebruik wordt gemaakt van onze speciale structuurafwerkingen”. Hoe specifiek het vandaag de dag mogelijk is om te zijn, hoe eenvoudiger het zal zijn om de behoeften van de doelgroep te identificeren en hierop te richten.

Een zoekwoord is het woord waarmee uw website of webpagina goed is ontwikkeld om in de zoekresultaten voor te verschijnen. Zoekmachineoptimalisatie heeft betrekking op het plaatsen van de ‘trefwoorden’ (SEO) op de juiste plaats bij het ontwerpen van uw artikel.

Wat er gebeurt is dat, terwijl de examenpapieren regelmatig worden gewijzigd en er nieuwe formaten in de plaats komen, de door de leraar verstrekte handleidingen steeds vaker verouderd raken. En wanneer dat gebeurt, moet de leraar nieuwe antwoorden en gidsen gebruiken om ervoor te zorgen dat de leerlingen de stap goed zetten.

Het aanbieden van producten met de gezonde ‘doorway-pagina’s’. Bij deze ontwerpen wordt vaak rekening gehouden met het gemak van uw bezoekers, en de zoekfunctie zal uw site verbannen als ze betrappen dat u deze gebruikt.

Als de geweldige inhoud en goede SEO-technieken aanwezig zijn, zou uw website het redelijk goed moeten doen in de zoekmachines. Als je SEO-gevulde pagina’s vol met onzin-zoekwoordzinnen hebt, zul je vroeg of laat mogelijk moeten betalen. Er zijn te veel geassocieerd met dollars die in gevaar worden gebracht voor goedkope trucs om de ranking van zoekmachines voor zeer lange tijd te verhogen. Combineer geweldige inhoud met geweldige SEO-instincten en sla toe. uw websiteverkeer zal omhoogschieten. Je hebt algemene tips die je misschien al hebt gehoord, maar die de moeite waard zijn om nog een keer te zeggen.

Zoals hierboven vermeld, nemen Yahoo en Google al gebruikersfeedback (links + ankertekst) op in hun algoritmen. Wanneer mensen linken naar de berichten van andere bloggers op social bookmarking-sites en deze taggen, en het taggen vollediger is opgenomen in de huidige zoekversie, zal de ranking grotendeels afhangen van aanbevelingen.

De moraal van het verhaal is: zorg ervoor dat je statistiekenpakket het beste is voor wie zich maar kan voelen. Ik denk niet dat we vanaf nu mijn oude statistiekenpakket zullen gebruiken, maar ik blijf erbij omdat het een aantal mogelijkheden heeft voor het volgen van individuele bezoekers die de Google-versie van Urchin momenteel mist. Als u uw statistieken regelmatig leest, bespaart u uiteindelijk tijd en kosten.