Voordelen en nauwkeurigheid van SOA-tests thuis

Snel fysiek verzonden besmetting (seksueel overdraagbare aandoening) tests waren bedoeld om individuen tijd, inspanning, en stress te besparen terwijl ze worden beoordeeld op gonorroe, chlamydia, menselijke immunodeficiëntie infectie (HIV), en verschillende besmettingen ging door seksueel contact.

Sommige snelle tests op seksueel overdraagbare aandoeningen worden uitgevoerd in het kantoor van een specialist of faciliteit, terwijl anderen mogelijk moeten zijn in de troost en bescherming van uw huis.

Deze tests zijn bedoeld om weg te blijven van misschien wel de meest algemeen erkende kwestie seksueel overdraagbare aandoeningen faciliteiten ervaring: individuen die verzuimen om terug te keren voor hun experimentele resultaten. Een ellendige onvermijdelijke waarheid voor personen die in dergelijke centra werken. Het zien van individuen die voldoende bezorgd zijn om te krijgen geprobeerd, maar zijn overdreven bang om de resultaten te confronteren.

Langs deze lijnen kunnen besmettingen onbehandeld blijven, waardoor de kans op ongemakken en de kans op verspreiding van de ziekte naar anderen toeneemt.

Dit artikel onderzoekt de voor- en nadelen van een thuis SOA test. Het werpt ook een blik op de nauwkeurigheid van deze tests en wat u moet doen als u een positief experimenteel resultaat krijgt.

Voordelen

Met een snelle SOA-test krijgt u de uitslag binnen een dag of twee dagen. Voor sommige mensen kan een SOA-test thuis ook ideaal zijn, omdat de test privé wordt uitgevoerd en er een strategische afstand is tot de mogelijke schaamte van een test in een centrum.

Als de test positief is (wat betekent dat u besmet bent), kunt u zich onmiddellijk laten behandelen. De huidige tests zijn ook van plan een andere variabele te verslaan die veel mensen afschrikt van naalden en bloed. Afhankelijk van de ziekte, kan een snelle test een uitstrijkje van lichaamsvloeistof of een plassentest vereisen.

Als u met een thuistest positief test op een SOA, is de volgende stap contact opnemen met uw arts. U zult waarschijnlijk nog een test nodig hebben om uw resultaten te bevestigen.

Bijgevolg moet elke zekere, onzekere of twijfelachtige negatieve uitslag van een thuistest worden teruggekoppeld naar een test in uw buurtcentrum of het kantoor van uw medische dienstverlener om de precieze uitslag te achterhalen.

Conclusie 

Thuis SOA-tests zijn een aanpak om snel te zien of u besmet bent met chlamydia, gonorroe, of diverse andere fysiek doorgegeven besmettingen. Deze tests moeten mogelijk zijn in de veiligheid van uw huis en kunnen snelle resultaten opleveren.