Waar supplementen kopen

Misschien wil je een paar kilo kwijt. Misschien zelfs meer dan een paar kilo. Misschien voel je je constant uitgeput en heb je dringend genoeg nieuwe kwaliteitsenergie nodig om al je dagelijkse functies uit te voeren. Misschien voel je je down en weet je niet precies waarom, maar je weet dat je humeur op dit moment drastisch kan veranderen.

Ben je bang voor de vele dodelijke ziekten die onze samenleving elk jaar, maand, week, dag, uur, minuut en seconde in recordaantallen doden? Lijdt u aan pijn die uw dagelijkse basisleven belemmert? Ben je rusteloos, prikkelbaar, depressief, angstig of gewoon uitgeput?

Als een van deze punten op u van toepassing is, vergis u dan niet. Leefstijl is waarschijnlijk de oorzaak. Onze voeding is een nachtmerrie. Fastfood, frisdrank, zoute snacks, toetjes, voorverpakt gemaksvoedsel en afschuwelijke eetgewoonten in ontstellende aantallen plagen ons en doden ons in angstaanjagende aantallen.

Mensen die genoeg eten en daadwerkelijk actie ondernemen om de verwoestingen van voedselinname tegen te gaan, doen dat meestal door te eten op een manier waarvan zij denken dat die ons gezonder zal houden. Voor extra ondersteuning kijken velen van ons naar supplementen. Dit is vooral verstandig gezien het feit dat zelfs ons gezondste voedsel (d.w.z. groenten en fruit) steeds meer voedingsstoffen tekort komt als gevolg van de snelle uitputting van onze bodemkwaliteit.

Het probleem met supplementen is Doxycycline kopen. De meeste supplementen die we kopen, houden onze problemen in stand. Dat wil zeggen, ze zijn niet echt goed voor ons, niet slecht voor ons. Dit zijn vitamine- en mineralensupplementen die u kunt vinden bij uw drogisterij op de hoek. Ze staan bekend als synthetische stoffen, d.w.z. supplementen die chemisch zijn gemaakt door mensen in witte jassen in laboratoria! Ze zijn samengesteld uit chemische verbindingen en gebroken rotsen. Ze zijn op zijn best volkomen nutteloos. In het slechtste geval is het erg schadelijk. Van “nep” vitamine C, bekend als ascorbinezuur, is bijvoorbeeld aangetoond dat het de wanden van onze slagaders verdikt. eng!

Als je een van deze soorten supplementen hebt gebruikt, heb je waarschijnlijk al ‘vervalsingen’ ervaren. Sommige indicatoren zijn “vitamine-oprispingen”, brandend maagzuur, angst en fluorescerende urine die walgelijk smaken. En als het om veiligheid gaat, welke delen van chemische verbindingen en gebroken stenen zijn volgens u veilig?

Dit spul is rotzooi en moet worden vermeden, net als de ziekte zelf.

Waar supplementen kopen:

Vermijd de apotheek! Vermijd gemakswinkels! Als je dat nog niet hebt gedaan, is dit een goed moment om geweldige mensen te leren kennen in je plaatselijke natuurvoedingswinkel!

Vraag om een hoogwaardige, natuurlijke multivitamine voor het hele voedsel met gechelateerde mineralen, probiotica, spijsverteringsenzymen en fytonutriënten. Ook zijn sterke antioxidant-supplementen ten zeerste aanbevolen. Groene thee en acaibessen zijn twee absolute krachtpatsers en moeten worden opgenomen in uw dagelijkse supplementenregime.